≡ Menu

Testimonials

Helle: “Jeg var ude i skoven og optage dagens video, og da jeg forinden sad og mediterede og lagde tarotkort, fik jeg både besøg af et egern, en lille rød/gul fugl og til sidst kom et rådyr også forbi! Det er så dejligt at sidde helt fredfyldt ude i skoven og lytte til fuglekvidren og mærke den friske luft og solens stråler på kroppen. Det er, når man er helt stille, at dyrene begynder at titte frem.
Jeg tænkte, at det var perfekt at sidde i skoven at tale om dagens emne, nemlig en samtale jeg havde med min livmoder. For nogle måneder siden var jeg til vaginal terapi / yoni mapping hos jordemoder, healer og kropsterapeut Ulla Eline Veje, og i løbet af hendes behandling havde jeg en smuk samtale med min livmoder. En samtale og et møde som gav mig meget visdom om mig selv, min seksuelle heling og min feminine urkraft.

Elin:
Ulla har skabt et kærligt,varmt og trygt rum sammen med mig . I det rum har jeg fået indsigter og healing. Jeg har fået den nødvendige støtte til at finde- og gå ind i grænselandet hvor der har ligget forløsning og ny bevidsthed. Jeg kan på det varmeste anbefale Ullas fine fine arbejde.
21
.marts 2018

Catharina Nielsen : Min varmeste anbefaling. Ulla er en kompetent og hjertevarm kvinde, der nænsomt støtter dybe healings processer, af det mest sårbare, og ofte smertefulde, forbundet med skyld og skam i forhold til intimitet og nydelse af den skaberkraft, vi er her for at udfolde. 7.juni 2017

Tina: Mange tak for sidst!! At skulle sætte ord på så stor en oplevelse, som grænse og sensitivitets-sessionen var for mig, er en udfordring.
Jeg håber, at min tekst alligevel fortæller det :
At opleve og inderligt føle og forstå, at jeg i årevis har levet i yderområderne af mine grænser, og samtidig få konkrete værktøjer med hjem, så jeg fremover kan justere mig hen hvor der er glæde og balance, har været en åbenbaring og gave!
Jeg føler, at jeg er blevet healet på et dybt plan, og jeg vil med min nye viden og indsigt have lettere ved være ærlig og tro overfor mig selv og mine grænser.
Ullas kærlige og omsorgsfulde guidning igennem sessionen, gjorde mig tryg og modig. Selv det at blive udfordret føltes rart, fordi hun stillede spørgsmål på en særlig respektfuld måde. Ulla havde skabt et rum, hvor jeg turde lade mig og mine følelser fylde og være. Det skabte plads til forvandling!
10.marts 2017

Flora: Ulla er yderst kompetent i dette fag. Kvinder rummer så meget i deres køn, underliv og den nænsomhed som man bliver mødt af hos Ulla, giver tryghed til at give slip, og møde det som har brug for at blive set og healet. 6/6-17

Dorthee: Jeg har fået kropsbehandling af Ulla Eline Veje
Det var en meget stærk oplevelse..
Ulla har en helt speciel evne til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, -med hendes blide, kærlige væsen og dybe visdom, favner hun og åbner et rum, hvor der er plads til, at være med det der er.
Rum til at alt er ok, alt bliver inviteret med ind, i dyb respekt for mig som individ og største/viseste ressource i mit liv.
Med klar intuition fandt hun frem til spændinger og blokeringer, som hun løsnede og healede blidt og omsorgsfuldt.
Jeg fik kontakt til et forkrampet underliv, hvor skyld og skam fysisk sad, og var lukket nede. Jeg mærkede koblingen med mine kæbespændinger, og anerkendte mine kraftige lår hvor overlevelsesenergien sad.
I takt med at spændingen slap, oplevede jeg at energien i mit underliv udvidede sig, og jeg fik følelsen af at min kvindelige, feminine energi blev healet dybt. Hele vejen følte jeg mig favnet og tryg i Ullas intuitive, kærlige og støttende energi.
3. april 2017

Janne: Sublim oplevelse Alle kvinder burde unde sig selv en behandling af Ulla. Du får de varmeste anbefalinger herfra. Tak for dig
Maj 2017

Anna: Jeg kom til Ulla med myoser i underlivet, som blev fysisk forløst gennem forskellig massage udvendigt som indvendigt af nænsomme, kyndige og respektfulde hænder.
Forløsning af spændinger er også sket både følelsesmæssigt og energimæssigt gennem guidede visualiseringsøvelser og stille healing.
Sådan at blotte sig på alle måder er foregået i et trygt og varmt miljø, hvor der tages hånd om det, der dukker op. Det er forløsende i sig selv.
Ulla arbejder intuitivt og kan indrette behandlingen efter det, der trænger sig mest på. Derfor føler du dig rummet og i gode hænder, uanset hvilken tilstand du ankommer i. Så Ulla har mine varmeste anbefalinger.
Juni 2017

Nanna: Varm nænsomhed fra første møde.
Tid og overskud ved første telefoniske samtale, og god opfølgning, da jeg efter 2 måneder tog imod maj tilbuddet om 1 times gratis behandling.
Jeg har virkelig fået dyb og varm kontakt med mine inderste skønne ressourcer.  Og gode fif til forsat ‘egenterapi’.
Min første indskydelse til kontakt med Ulla og Kvindevisdom bundede i den udfordring, jeg var oppe imod i mit forløb m. egenterapi ifbm. studiet til S.I. Krops-& Psykoterapeut. Jeg vidste, at vejen skulle gå gennem dyb kropsterapi, og dén vej førte mig til Kvindevisdom og dermed også min egen visdom i sjæl og krop.
Takker for mine møder med dig, Ulla
Juni 2017