≡ Menu

Små respektfulde skridt

Rigtig mange af de følelser, vi har svært ved at håndtere, som stress, skam og skyld, gemmer vi i bækken og køn, med smerter til følge, og mindre lyst til intimitet og seksualitet.

Måske har du oplevet, at dine grænser er blevet overskredet verbalt og/eller kropsligt. Dette kan være sket på en måde, og på et tidspunkt, så du ikke har en erindring om det. Erindringen ligger gemt i kroppen og kan larme i voksenlivet, på en måde så det går ud over både din intimitet og sexliv, og generelt i dine relationer med andre mennesker.

Jeg arbejder kropsterapeutisk med healing, vaginal terapi/yonimapping og dearmouring til kvinder, der har smerter og spændinger i krop, bækken og køn. Kvinder, der har det svært med seksualiteten, og svært med tætte intime relationer. Svært ved at mærke lyst.

Hvad får du ud af et behandlingsforløb:

Jeg arbejder med små respektfulde skridt og med at opbygge tillid, så din krop sanser, helt ind på det instinktive plan, at dens grænser bliver respekteret. Jeg skaber et rum, hvor kroppen i sit eget tempo, kan fortælle sin historie. Lader den få lov at forløse de svære knuder. Du kan komme i kontakt med dybe følelser, som vil blive mødt med nænsomhed og omsorg. Du vil komme i kontakt med det, der er dig, din autencitet. Dét, der er din essens.

Kvinder fortæller om at mærke kroppen på en ny måde, -en måde de ikke har prøvet før. En krop, der er summende af liv, om grounding og jordforbindelse. Følelsen af frihed og muligheder. Nysgerrighed og glæde. Mere Lyst og leg.