≡ Menu

Om

OmMig

Jeg har en mangeårig praksis som jordemoder bag mig, og en viden omkring krise og traumehåndtering, herunder følelsen af mistet integritet, overskridelse af grænser, og oplevelser af skyld og skam.
Jeg trækker også naturligt på min faglige og anatomiske viden om kvindekroppen, og ikke mindst kvinders liv, med seksualitet, menstruation, graviditet, fødsler og overgangsalder.

Som overbygning på mine tidligere uddannelser, har jeg taget en uddannelse indenfor yonimapping (vaginalterapi), vejrtrækningsterapi, sensitivitets- og grænsetræning, bækkenbundsafspænding, de-armouring, yonihealing (vaginalhealing), bækkenbunds- og underlivsmassage med baggrund i tantrisk og shamanistisk tradition hos CHAI (Copenhagen Heart Awakening Institute) v/ Diana Diakowitz og Martin Heese)

Januar 2021 påbegynder jeg et treårigt forløb i Syntese og praksis hos Helen Gamborg, Vækstcenteret, Nørre Snede.

Mit liv er mit laboratorium for læring.
Jeg gør intuitivt brug, af alt jeg har arbejdet, udforsket og uddannet mig indenfor vedrørende personlig proces, seksualitet, tantra, healing, massage, meditation, kropsterapi, vejrtrækningsterapi, energi og chakraarbejde, polariteter, kostterapi, rebirthing, shaking dancing meditation, bioenergi, TRE (Trauma Release Exercises), shamanisme, circling, visualisering, drømmearbejde, kvindeceremonier og cirkler.

Jeg betragter mig selv som i stadig læring på livets vej. Undersøgende og udforskende.

Min uddannelsesmæssige baggrund:

 • Autoriseret jordemoder fra Jordemoderuddannelsen i Aalborg.
  Kursus i akupunktur til gravide, fødende og barselskvinder v/læge og akupunktør Elsebeth Lægaard.
 • Yonimappingeducation, CHAI (Copenhagen Heart Awakening Integral Institute) v/ Diana Diakova og Martin Heese.
 • 2 årigt intensivt træningsforløb i Den personlige proces, energi og chakraarbejde, meditation, healing, kropsarbejde og drømme ved Helen Gamborg og Erik Mikkelsen /Vækstcenteret Nørre Snede.
 • Integral Dynamisk Lifecoach fra I.D. Academy, en uddannelse på 540 timer, samt en række supervisions og træningsdage over 2 år, egenklienter og egenterapi.
 • Kostvejleder fra Krop og kostskolen, 610 timers teori og praksis over 2 år.
 • En lang række kortere og længerevarende kurser, workshops og retreats indenfor personlig og spirituel udvikling. Heriblandt, kvinde og tantrakurser ved Neel Fasting og kurser i meditation ved Jes Bertelsen og Hanneli Ågotsdatter /Vækstcenteret i Nørre Snede.
  Kurser i tantra og procesdans v/Anne Sophie Jørgensen/Tigerens rede.

  Jeg har de sidste 25 år arbejdet med egen terapi og personlig udvikling.
  Jeg er i løbende supervision.