≡ Menu

Healing af fødslen

Healing af fødslen

Bristning efter fødsel. Traumeforløsning ved fødselstraumer. Indgreb i fødslen. Langvarig fødsel. Smertefuld fødsel.Når vi får barn, flytter vi fokus fra os selv og over på barnet. Det er helt naturligt. Det er en ny situation, der kræver vores fulde opmærksomhed.

Samtidig har du en krop, der regenererer efter fødslen. Det tager tid, alt afhængigt af den fødsel du har været igennem.

Det kan være din fødsel udviklede sig helt anderledes, end du havde forventet. Du kan have oplevet den som grænseoverskridende, eller du oplevede ikke at blive set, eller mødt som den du er, med de behov du havde.

Din krop kan have fået store bristninger eller kejsersnit. Der kan være smerter og spændinger oveni at du ikke får sovet nok, skal have en amning til at fungere og passe et lille barn.

Kom gerne sammen med både din partner og jeres barn. Vi kan sammen have den indledende samtale, hvor du også kan amme imens. Herefter kan din partner enten gå en tur, eller være til stede, sammen med jeres barn, mens jeg giver dig behandling.

Jeg vil blidt og nænsomt arbejde med de områder, hvor du mærker, der er smerter eller spændinger, og hvor jeg intuitivt fornemmer, din krop har brug for opmærksomhed og omsorg. Det kan være at få healet dit fødselsforløb, og få sat ord på det der var svært. Også, og måske især, de følelser, som du synes er ’forkerte’.
Der kan være følelser der opstod mellem dig og din partner, der også har brug for at blive mærket ind i og healet.

Når jeg behandler, gør jeg det i dyb respekt, for den sårbarhed og psykiske åbenhed, der er i kvinder, der lige har født.