≡ Menu

Lyngens land

  

Lyngens land

I 4 uger har jeg og Thomas holdt ferie i vores sommerhus og den omgivende hede, skov og eng.
Der har været stilhed og proces og vi har været både i fryd og skyggeland.
Vi har mediteret, lavet øvelser, tantra og skriveterapi.  Vi har set musvågerne, der årvågent cirkler og lyttet til granernes susen. Sanset hundredevis af stæres vingeslag henover vores hoveder og svalernes overlegne flyvninger. Kronhjortene i skoven. Ræven på engen.
Jeg bliver ærbødig, og mærker at når jeg stilner mit sind, så får jeg en kontakt med alt det levende, jeg er midt i, og erkender vi er i et fælles felt.

Ud af stilheden poppede ideerne frem, og jeg gør klar til en efterårsworkshop for kvinder, hvor vi vil tage rejsen indad til den dybe visdom, kraft og glæde, der bor i kroppen.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next post:

Previous post: