≡ Menu

En bevægelse mod hengivelse

Jeg arbejder med kropsterapi og healing af kvinder med udfordringer omkring seksualitet, kvindelighed og hengivelse.

Jeg behandler intuitivt med yonimapping, dearmouring, healing og visualisering, ligesom jeg arbejder med at lade åndedræt og bevægelse hjælpe med at skabe flow og forbindelse til bækken og køn og lade hjertet favne det svære.

Mange af de kvinder der kommer for at få hjælp, mærker en fastlåsthed og manglende flow i energi og krop. En fornemmelse af at der er lukket ned for energien i bækkenet, og dermed også seksualiteten, hvor det kan være svært rigtigt at mærke noget, eller det der mærkes gør ondt.

De årsager der ligger bag symptomerne kan være flere. Oftest er det grænser, der fysisk eller verbalt er blevet overskredet. Det kan også være en subtil, ulden stemning, uudtalt, omkring krop og seksualitet, der har hvilet i barndomshjemmet, og sat sine spor i kroppen. Det kan være partnere, hvor der ikke var tydelighed omkring italesættelse af ønsker, behov og grænser.

Med baggrund i det du kommer med, -din historie, – arbejder vi os nænsomt ind i problematikkerne. Jeg er i dialog med dig; hvad mærker du? Hvad sanser du? Hvilke følelser dukker op? Det der kommer til overfladen favnes og rummes kærligt. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Jeg arbejder med hele kroppen ved hjælp af berøring, afspænding, åbning af energien, åndedræt, lyd, bevægelse, visualisering, healing og at rumme fra hjertet.
Er der noget i ovenstående, der vækker genklang i dig? Du er altid velkommen til at ringe og høre om, hvordan jeg kan hjælpe dig, i det der er dine udfordringer. Det er også en måde for dig at fornemme, om det mærkes rigtigt at komme hos mig.
Kærlig hilsen Ulla
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Next post:

Previous post: