≡ Menu

Godt Nytår 2021

Jeg ønsker alle kloge, sårbare, kraftfulde, seje kvinder og mænd godt Nytår.

2020 har været et særligt år for os alle.
Det var også i dette år jeg i Kvindevisdom, trods coronanedlukning i foråret, fik mere travlt end nogensinde før.

Jeg har samtidig arbejdet med at forenkle livet, og mærket ind i hvad der giver mig energi. Hvordan jeg kunne skabe mere plads, til det der giver glæde, til meditationen og kærligheden, hvilket blandt andet indebar flytning fra hus til midtbylejlighed, -hvor mange af jer har været forbi til behandling.

 

Nyt behandlerrum

Sidst på året, i november, flyttede jeg mit behandlerrum ned til jorden igen, ud til min gode ven Lisbet, der generøst stillede sit anneks til rådighed for mig. Her er bedre plads og mere ro til at give behandlinger.

Nu tager jeg cykelturen inde fra byen, ud langs vandet, forbi den Permanente til Stationsgade 5 i Risskov.
Her, ind gennem det grønne plankeværk og til højre, i Lisbeths gårdhave, ligger annekset hvor jeg har indrettet behandlerrum.

Jeg ser frem til at møde jer der. 🙂

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment