≡ Menu

Forår, glæde, begejstring…

 

26/4-2017

Forår, glæde, begejstring. Nyudsprungen bøgeskov, sanselighed, kroppe i forårsvind. 🙂

Eller hvordan er det lige? Er det længe siden, du sidst har været i kontakt med din kropsglæde, har mærket kærtegn mod din hud, følelsen af lyst og sanseligt nærvær?

Måske mærkes det, som om kroppen er lidt død. Som om der ikke er forbindelse fra hovedet og ned i kroppen, -og lyst? Det er længe siden… Eller den har været der, -men den forblev uforløst, og derfor har du lukket ned?

…Du er ikke alene… Rigtig mange går rundt med ulyst til intimitet og seksualitet, på grund af smerter, spændinger og grænser der blev overskredet. Der kan være en følelse af skam og skyld over kroppen og en oplevelse af manglende evne til at slå til. Mange lever i en længsel.

Som jordemoder arbejder jeg kropsterapeutisk med healing, vaginal terapi og dearmouring til kvinder, der har smerter og spændinger i krop, bækken og køn. Kvinder, der har det svært med seksualiteten. Svært ved at mærke lyst. Eller kvinder der aldrig helt har fået healet en traumatisk fødsel.

Denne behandlingsform kan noget særligt. Ved at blive berørt nænsomt ind i områder der er fastlåste, eller har manglende følsomhed, vil du opleve hvordan gamle energetiske, fysiske og emotionelle traumer, spændinger, smerter og følelsesløshed forløses.
Du kan komme i kontakt med svære følelser, der har været glemt og ophobet i mange år, og som gennem terapien bliver bearbejdet og transformeret.
Jeg arbejder i tæt dialog med dig. Med brug af intuition og med baggrund i dine særlige udfordringer.

Din krop vil vågne, og du vil mærke en glæde, der udspringer fra det, der egentlig er dig.
Den sanselige kropsglæde du havde som barn, er en kerne inde i dig, som du igen kan komme i kontakt med.

 

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment