≡ Menu

Podcast

 

Jeg har netop været i Vejle, hos ’Mindernes hus’, som ønskede at lave en podcast med mig om sorg og kropsterapi. Dorte Rønne og Tina Kreutzer, der har etableret Mindernes hus, har begge været i intuitiv kropsterapi og healing hos mig. Deres baggrund er den som ingen bør opleve. De har begge haft den store sorg at miste et barn i en ulykke.

Sorgen gør det, som sorg og andre svære følelser kan gøre, fordi de simpelthen er for svære at møde i nu’et. De sætter sig i kroppen og emotionerne. Her kan de sidde meget længe, for nogle et helt liv, hvis ikke vi går ind og møder dem som de er og kommer til udtryk.

I podcasten deler jeg, hvordan jeg arbejder og møder alt det svære vi bærer på, og hjælper det med at løsne sig og gå i proces.
Podcasten bliver udsendt den 19.juni i år.
Du kan lytte til flere podcasts om sorg, inklusive Dorte og Tinas egne beretninger, der vil blive udsendt fra Minderneshus.dk fra den 1.april

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Previous post: