≡ Menu

Podcast om mit arbejde som intuitiv kropsterapeut

I samarbejde med Mindernes Hus i Vejle er der den 19.juni 2024 udkommet en podcast, hvor jeg fortæller om mit arbejde. Den kan blandt andet høres på spotify. 🙂
https://open.spotify.com/episode/21g7ML3Jw8ZoCjKavBWWQA

Mindernes hus:
Vi er glade for at præsentere dagens gæst på podcasten, nemlig kropsterapeut Ulla Eline Veje.
Man kan gøre meget med ord og lave meget terapi med ord, men i virkeligheden kan man også lave terapi uden særlig mange ord, men med kroppen som redskab.
Ulla arbejder med intuitiv kropsterapi. Det vil sige, at når der kommer en klient til hende, har hun lidt samtale først, men ellers er det primært et arbejde med kroppen, hvor man modsat samtaleterapi går nedenunder ordene.
Hendes baggrund er, oprindelig er hun uddannet jordemoder, men har i mange årtier været interesseret i at arbejde med healing og energi, og hun fortæller om hendes vej med at arbejde med energikroppen og hvordan man kan åbne op for de følelsesmæssige lukninger. Hun har lavet kropsterapi siden 2017.
Ulla forklarer at refleksion er rigtig godt, men det kan for mange være svært at komme i kontakt med vores følelser.
I relation til sorg er det meget forskelligt, hvordan man bearbejder sorg og følelser i det hele taget. Hvis man måske tænker, at for at passe på sine omgivelser, holder man lidt igen, og pakker følelserne ind og gemmer dem i sin egen krop, så kan det sætte sig med spændinger eller komme til udtryk på en måde, som vi måske ikke havde lyst til, fx i form af temperament. Selvom det egentlig er gråden man har brug for at komme ud med.
Hun har også klienter som kommer med en krop hvor det er begyndt at gøre ondt på en måde, hvor der egentlig officielt ikke noget i vejen.
I Ullas univers, er det ikke mærkeligt at man kan få ondt i knæene, ondt i hofterne, lænd eller ondt i nakken eller andre steder.
For hende handler det om følelser, der er lukket ned og ikke har fået lov at få det udtryk, de autentisk skulle have.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Previous post: