≡ Menu

De-armouring

De-armouring:

-En energetisk blokering, der har sat sig fysisk i kroppen og, som frigives under behandlingen.

Har du smerter og spændinger i dit underliv, dit køn og bækkenet?  Enten hele tiden, eller når du har sex?

Smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser skaber en energetisk blokering, en slags panser i kroppen, for at beskytte os.
Det kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse, og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed, både seksuelt og i alle livets områder.

Jeg tilbyder en kropsterapeutisk og vaginal behandling, hvor jeg med udgangspunkt, i det du mærker lige nu i din krop, arbejder ved hjælp af terapeutiske tryk rundt på din krop, og evt køn, (-hvis der er en parathed til det),  indtil jeg møder et område, hvor der er spænding eller smerte.
Her vil jeg arbejde intuitivt og healende, i respekt for dine grænser og det du kommer med.
Du vil ikke opleve, at jeg vil forcere noget, i form af hårde/smertefulde tryk på din krop i en ambition om, at det skal gøre ondt for at gøre godt. Tværtimod. Dette kan i værste fald retraumatisere.

I en de-armouring kan gamle energetiske, fysiske og emotionelle traumer, spændinger, smerter og følelsesløshed forløses. I kroppen ligger en hukommelse, og du kan komme i kontakt med svære følelser, der har været glemt og ophobet i mange år.

Alle dine følelser bydes velkommen og vil blive taget kærligt hånd om.

Jeg har positive erfaringer med at behandle kvinder, der har diagnosen vulvodyni, lichen sclerosus og generelt kvinder med smerter, svien, ‘brænden’ eller følelsesløshed i skeden og kønnet.

Se også under fanen Yonimapping/vaginalhealing. Jeg behandler oftest med en kombination af dearmouring, yonimapping og yonihealing.