≡ Menu

De-armouring

De-armouring:

-En følelsesmæssig og energetisk blokering, der har sat sig fysisk i kroppen og som frigives under behandlingen.

Har du smerter og spændinger i dit underliv, dit køn og bækkenet?  Enten hele tiden, eller når du har sex?

Smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser skaber en blokering, en slags panser i kroppen, for at beskytte os.
Det kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse, og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed, både seksuelt og i flere andre af livets områder.

Jeg tilbyder en kropsterapeutisk og vaginal behandling, hvor jeg med udgangspunkt, i det du mærker lige nu i din krop, arbejder blidt og nænsomt med din krop, og evt køn, (-hvis der er en parathed til det).
Jeg arbejder intuitivt og healende. Jeg guider ind i afspænding, vejrtrækning og visualisering i dialog med dig og i respekt for dine grænser, og det du kommer med.
I en de-armouring kan gamle energetiske, fysiske og emotionelle traumer, spændinger, smerter og følelsesløshed forløses. I kroppen ligger en hukommelse, og du kan komme i kontakt med følelser, der har været glemt og ophobet i mange år.

Alle dine følelser bydes velkommen og vil blive taget kærligt hånd om.

Jeg har positive erfaringer med at behandle kvinder, der har diagnosen vulvodyni, lichen sclerosus og generelt kvinder med smerter, svien, ‘brænden’ eller følelsesløshed i skeden og kønnet.

Se også under fanen Yonimapping/vaginalhealing. Jeg behandler oftest med en kombination af dearmouring, yonimapping og yonihealing.