โ‰ก Menu

‘๐˜‘๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ทรฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ’.

โ€™๐˜‘๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ทรฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜จ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ฑ, ๐˜ทรฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ญ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€™

Sรฅdan er det for rigtig mange af de kvinder, der kommer til kropsterapi og healing hos mig.

Det der mรฆrkes svรฆrt, vil vi gerne have til at gรฅ vรฆk, sรฅ vi igen fรฅr det rart indeni. Sรฅ vi kan hengive os og mรฆrke nydelse.

Nรฅr jeg arbejder, er det intuitivt. Jeg tager udgangspunkt lige der, hvor du er nu. I det du oplever som tungt og svรฆrt. Jeg sanser, hvad kroppen har af fortรฆllinger i sig, -og dรฉt byder jeg velkommen.
Det kan vรฆre en helt lavmรฆlt fortรฆlling eller en meget stor og voldsom fortรฆlling.

Jo mere din krop mรฆrker, at den bliver lyttet til, des mere fortรฆller den. Det kan vรฆre sort, ensomt, og skamfuldt, dรจt, der dukker op, i blandet tรฅrer og masser af bevรฆgelse, sgu og fanden, og sรฅ โ€ฆ pรฅ bagsiden af det, kan latteren komme rullende, lysglimt, vรฆren, ro โ€ฆ en fรธlelse af frihed.
Der er guld i at gรฅ igennem det svรฆre fremfor udenom.

Udgivet den 21/2-2018

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment